Bedrijfswoningen

Bedrijfswoningen van ontwerp tot realisatie

HV bouwontwikkeling, uw partner voor bedrijfswoningen!

Bedrijfswoningen voor wanneer u wonen en werken wilt combineren. HV bouwontwikkeling informeert u graag over de bouw van bedrijfswoningen waarmee wonen en werken op één locatie mogelijk wordt.

Een dynamisch team van vakbekwame mensen staat voor u klaar om te inventariseren wat uw specifieke wensen zijn. Zij hebben volop kennis en jarenlange ervaring in het bouwen van bedrijfswoningen, waardoor zij in staat zijn uw ideeën te vertalen in een reëel ontwerp. Voor elke vraag kunnen zij u een oplossing bieden, zodat problemen al in de ontwerpfase worden voorkomen.

Naast het ontwikkelen van uw ideeën tot een bouwontwerp en een uitvoeringsplan, verschaft HV bouwontwikkeling u openheid in de calculatie van de kostprijsberekening, begeleidt u bij de materiaalkeuze en zorgt voor het aanvragen van de bouwvergunning. Vervolgens blijft HV bouwontwikkeling ook tijdens de bouw uw project begeleiden en blijft zij verantwoordelijk voor de kostenbewaking en voor de voortgang en de kwaliteit van de uitvoering.

U heeft dus tijdens het gehele bouwproces van ontwerp tot en met de uitvoering slechts te maken met één gesprekspartner en dat betekent voor u duidelijkheid.