Woningontwerp

HV bouwontwikkeling, voor een exclusief woningontwerp en volledige bouwbegeleiding!

Zowel bij nieuwbouw, verbouw als bij woningrenovatie is bouwbegeleiding een belangrijke factor.

Vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering is HV bouwontwikkeling de aangewezen partner om er voor te zorgen dat uw bouwproject gestroomlijnd, overzichtelijk en zonder problemen verloopt. De bouwbegeleiding begint al tijdens de eerste gesprekken waarin uw eigen specifieke idee├źn en wensen met behulp van de modernste teken- en ontwerpapparatuur vertaald worden in een exclusief woningontwerp. Een gedegen woningontwerp vormt een solide fundering voor de uiteindelijke uitvoering.

Als projectontwikkelaar is HV bouwontwikkeling uitstekend op de hoogte van de plaatselijke wet- en regelgeving en zorgt er voor dat aan de hand van het woningontwerp de benodigde vergunningen aangevraagd worden.Ook tijdens de bouw blijft HV bouwontwikkeling uw bouwproject begeleiden en is verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van de uitvoering en de kostenbewaking.

Bij HV bouwontwikkeling kunt u rekenen op deskundige bouwbegeleiding van het woningontwerp tot aan de oplevering! Van idee tot realisatie, van luchtkasteel tot droomhuis!