Autogarage met bovenwoning


HV Bouwontwikkeling heeft het ontwerp voor het project Franco Auto gerealiseerd.
 
"Onze garage is al sinds 1992 op deze centrale plek in Kwintsheul gevestigd. Toen de oude woning ernaast te koop kwam, hebben we geen moment geaarzeld. Want dat bood ons de mogelijkheid de garage uit te breiden met een showroom en een nieuwe woning.
Het was best een complexe klus, omdat tijdens de verbouwing de garage gewoon open moest blijven. Bovendien moest de nieuwbouw goed passen bij de bestaande oude bebouwing. Verder moest er buiten een lift worden gebouwd, zodat we de auto's naar de showroom op de eerste verdieping kunnen tillen.
 
Van der Veen heeft de klus op tijd geklaard en ons tijdens de bouw flink geholpen met een aantal noodoplossingen om de zaak af te sluiten. Want de auto's die in onze garage staan, kunnen we niet onbeheerd achterlaten. Voordat het glas werd geplaatst moest de voorgevel daarom iedere dag goed worden afgedicht. 
 
We zijn één van de vier Maserati-dealers in Nederland. Maserati-rijders hechten aan een gevoel, dat gaat verder dan alleen de auto. Alles moet kloppen.
 
De bouwers hebben echt hun best gedaan, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!”

Neem contact met ons op
  • Uitvoering: 18-05-2018

Bekijk meer foto's van "Autogarage met bovenwoning"

Klik op onderstaande foto voor een vergroting